Skip to product information
1 of 3

House of Fun

Scooter Multifunksional

Scooter Multifunksional

Regular price Lek 8,000.00 ALL
Regular price Lek 10,000.00 ALL Sale price Lek 8,000.00 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Scooter Multifunksional

Dhurata Ideale per Femijet Tuaj

• Marka Five Star

Scooter Multifunksional mund te perdoret si Scooter, Skateboard si dhe mbajtese Balancimi.

E perkryer per zhvillimin e imaginatës se femijes dhe

shkathtesise manuale

Ndihmon ne permiresimin e aftesive motorike, koordinimin

dorë-sy

Funksionon me Bateri. Me efekte Muzike.

Ofron ore te pafundme argetimi

View full details